Tgaard står på tre ben

Virksomheden Tgaard beskæftiger sig med tre forskellige elementer. Det første ben er kommunikation. Vi hjælper med research, tekster, sociale medier og videoproduktion, ofte i samarbejde med professionelle videofotografer, hvis det er kundens ønske. Kommunikationen kan både være intern og ekstern. Alle opgaver har interesse.

Det de to andre ben, er fundraising og projektudarbejdelse. Ofte støder mindre foreninger og organisationer på udfordringer, når der skal hentes penge hjem til selv små projekter fra forskellige fonde. Bare det at skaffe sig et overblik over mulighederne kan virke uoverkommeligt for mange, og det er ofte også den kompetence der mangler i en frivillig bestyrelse eller en lille organisation. Den opgave kan Tgaard også hjælpe med.

Projekterne må aldrig være i konkurrence med TV2 Nord – og det kan komme på tale at indhente tilladelse fra direktion på TV2 Nord, inden der siges ja til et projekt.

Uddannelse og  erfaring er din garanti

Med sammenlagt næsten 20 års erfaring som journalist hos TV2 Nord, kan du med ro i sjælen lade mig hjælpe dig med dit projekt. Jeg har udfyldt mange roller på stationen fra web- og nyhedsjournalist over med- og egnsredaktør til, gennem de seneste godt 11 år, at arbejde med driften, planlægningen og udviklingen af TV2 Nord Salto, samt driften at TV2/FYN og TV SYD +. 

Uddannelse

2022 Bestyrelsesuddannelse hos Erhvervsakademi Dania

2014 Projektlederuddannelse hos Rambøll

2012 – 2015 Advisory Board MediaGenix

2003 – 2011 Diverse journalistiske efteruddannelser, med fokus på big data, research, struktur og interview-teknik.

2002 Uddannet Journalist fra Journalisthøjskolen

Torben Nørgaard

Torben Nørgaard

Indehaver af Tgaard og Journalist på TV2 Nord

  • Fundraising strategi 100% 100%
  • Projektledelse 100% 100%
  • Indsigt i lobbyarbejde 100% 100%
  • Journalistisk arbejde generelt 100% 100%
  • Medieproduktion 100% 100%

Vi hjælper dig

Få en GRATIS uforpligtende snak om dit projekt