Bare ved at køre en lille smuttur omkring Aars i Himmerland finder man en masse eksempler på ting, der er blevet til virkelighed med et ekstra lille skub af penge fra puljer og fonde.

Aars Lystanlæg har netop gennemgået en forvandling med støtte fra diverse fonde. Hvis man kører ud af Himmerlandsstien kommer man forbi forskellige pitstops langs den gamle jernbanelinje. I Blære har tålmodighed og godt sammenhold gennem en årrække skabt muligheden for etablering af Blære Multicenter og tidligere multibanen med legeplads og shelter. Fortsætter man over Halkær Ådal kommer man til Vegger, hvor først en lethal og siden et klubhus er blevet til et kulturcenter. Tilbage i Aars kigger vi lige ind forbi Musikhuset ALFA, der også er et eksempel.

På den måde kan man blive ved med at finde små og store projekter, der er kommet i hus ved hjælp af forskellige private og offentlige pulje og fonde.

Torben 039 Torben 042 Torben 044 Torben 049