Man skal være på forkant. Meget på forkant. På den måde får man mulighed for at få slebet idéen til, så den passer til det man er enige om i gruppen der står bag. Samtidig giver de mange diskussioner også muligheder for at få afklaret, hvem man kan søge penge hos.

Man skal typisk have styr på budgettet, tilbud og lignende. Der skal ofte være en eller anden form for egen finansiering. Det skal man have på plads sammen med hele logistikken omkring rettigheder, lokalplaner og den slags.

Det er også en god idé at vide hvem der skal nyde gavn af projektet og ikke mindst hvor det skal forankres, når projektet afsluttes. Altså hvem ”ejer” projektet og hvem har ansvar for vedligeholdelse og drift fremover.

Men alt dette er det Tgaard kan være behjælpelig med at få klarlagt og beskrevet.

Torben 049 Torben 035 Torben 027 Torben 029