Den nye fundraiservirksomhed Tgaard er efter den traditionelle opstart klar til at tage i mod kunder. Telefonnummer, CVR-nummer og hjemmeside er på plads. Visitkortene er trykt og den første kunde er ved at blive servicereret.

  • Det er jo egentlig først nu, at jeg finder ud af om der er folk der vil bruge den viden og de evner jeg har til at præcisere deres projekt og finde penge til det, siger Torben Nørgaard, der er manden bag Tgaard.

Siden april, hvor virksomheden så dagens lys, er det mest blevet til administrative ting for at få Tgaard skubbet i gang, men den første kunde har meldt sig, så nu handler det om at få en god reference ud af det.

  • Det er jo lidt specielt at bede ildsjæle om penge for at rette et projekt til, men jeg tror pengene er givet godt ud, og hvis ikke lige man har de rette kompetencer i en projektgruppe til at udføre disse ting, så mener jeg man skal springe på. Heldigvis er første kunde en virksomhed, så her er man vandt til at ydelser af denne slags koster penge. Det er nok lidt anderledes i en forening, siger Torben Nørgaard.

Mens arbejder ruller i gang, skal kompetencerne lige opjusteres og netværket udvides.

  • I slutningen af maj står den på kursus i fundraising, så håber jeg at jeg får endnu flere metoder og tips til gavn for kunderne i biksen, siger Torben Nørgaard.