I takt med at store dele af verden forandrer sig, bliver der mere og mere fokus på at kommunikere. Det gælder for alle typer af organisationer. Lige fra enkeltmandsvirksomheden til den håndværkeren, der har et par svende ansat over de interesseorganisationer, der vil påvirke vores hverdag. PR og kommunikation fylder mere og mere, ikke bare fra professionelle medier, men også en tilstedeværelse på flere typer af sociale medier er nødvendig, for at drive sin forretning.

Det gælder ikke bare tekst og posts, men også produktion af video bliver en mere og mere brugt del af den markedsføring eller kommunikation om man vil, som de enkelte forretningsdrivende gør brug af. Hver eneste dag bliver der lagt videoer op fra forretningsdrivende, som bruger det i deres kommunikation og salgsaktiviteter. Der er rigtig godt, men Tgaard kan hjælpe med at gøre det lidt bedre. Det kunne være at klippe det lille minut lidt kækt, eller bare sørge for at lyden er forståelig. Måske kan der også udvikles forskellige tiltag, som gør at video på facebook ikke er afhængig af lyden, men er tekstet.

Det er små opgaver, som Tgaard gerne vil hjælpe med, så slå på tråden tlf. 61 39 22 71 eller send en mail på tn@tgaard.dk